Bugün ne pişireceğiz?
Acı - tatlı soslu tavuk! (닭강정) /Dak-gang-cong/
닭 /dak/ = Tavuk 강정 /kangcong/ = susamlı ve soslu top
~~Malzemeler 재료 /çeryo/~~
Tavuk göğsü - 닭가슴살 /dak-kasım-sal/ Süt - 우유 /uyu/
Sıvıyağ- 기름 /ki-rım/ Nişasta - 전분가루 /conbun-garu/
Tuz - 소금 /so-gım/ Zencefil - 생강 /seng-gang/
Karabiber - 후추 /huçu/ Sarımsak - 마늘 /manıl/
Soya sosu - 간장 /kancang/ Sirke - 식초 /şikço/
Kore salçası - 고추장 /goçu-cang/ Bal - 꿀 /ggul/
Tuz - 소금 /so-gım/ Zencefil - 생강 /seng-gang/
Karabiber - 후추 /huçu/ Sarımsak - 마늘 /manıl/
Soya sosu - 간장 /kancang/ Sirke - 식초 /şikço/
Kore salçası - 고추장 /goçu-cang/ Bal - 꿀 /ggul/
Susam yağı - 참기름 /çam-ki-rım/ Şeker - 설탕 /soltang/
*görseller bana ait değildir*
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder